Deluxe Tweepersoonskamer 02

De mooie ruime kamer heeft een king size dubbel bed. Sfeervol ingericht, met verrassende kleuraccenten en authentieke materialen. Eigen badkamer met regendouche.  Met zithoek en een kleine ronde tafel met 2 stoelen.

De kamer bevindt zicht op verdieping 02. Een gelijkaardige kamer vind je ook op verdieping 01,  met minieme verschillen in de inrichting.

De Standaardkamer

Rustige standaard tweepersoonskamer met een groot dubbel bed, een loungezetel en een klein bureautje. Eigen badkamer met regendouche, en apart toilet.

  • stijlvolle inrichting, hedendaags design
  • rustgevende kleuraccenten met aandacht voor mooie materialen.

De tweepersoonskamer

Aangename en sfeervolle tweepersoonskamer met een groot dubbel bed, een compacte zithoek en een kleine ronde tafel met 2 stoelen. Eigen badkamer met regendouche.

  • stijlvol ingericht met aandacht voor materialen
  • diepgroene kleuraccenten zorgen voor een rustgevende sfeer

Deluxe Tweepersoonskamer 01

De mooie ruime kamer heeft een king size dubbel bed. Stijlvol ingericht, met verrassende kleuraccenten en authentieke materialen. Eigen badkamer met regendouche.  Met zithoek en een kleine ronde tafel met 2 stoelen.

De kamer bevindt zich op verdieping 01. Een gelijkaardige kamer vind je ook op verdieping 02,  met minieme verschillen in de inrichting.